Un procés Participatiu copsarà l'opinió dels ciutadans vers el complex lúdic esportiu d'Ascó

02/11/2016

 

Dimecres 2 de novembre a les 19:00 hores a la sala d'actes de l'Ajuntament d'Ascó es presentarà públicament l'avantprojecte del Complex Ascó, el complex lúdic i esportiu que s'ha de construir al municipi. Aquesta trobada amb els ciutadans es realitzarà per donar-lo a conèixer a la ciutadania abans que es tanqui el projecte definititu. És per això que l'equip de govern demana la màxima assistència de representants d'entitats i població en general, donada la importància d'aquest futur equipament municipal.

És per aquest motiu que s'ha decidit dur a terme un procès participatiu a través del qual els que es pretén és copsar l'opinió dels veïns i de les veïnes sobre el projecte que s'ha encarregat i també recollir les propostes sobre els possibles usos que pugui tenir el Complex Ascó i, d'aquesta manera, que es determini entre tots la seva utilitat.

Els objectius del procés participatiu serien:

  • Determinar quina és la valoració que es fa de la inversió
  • Recollilr propostes d'usos dels diferents equipaments que formarien part del complex
  • Implicar la ciutadania enla definició del projecte final.

El procés participatiu començarà el dijous 2 de novembre amb una primera sessió informativa on des donarà a conèixer l'avantprojecte. Més endavant es realitzaran sessions de debat amb les entitats i el sector econòmic del poble. Un cop recollides les opinions es farà una tercera sessió en què es donarà a conèixer el projecte definitiu.