Un pas més dintre el procés participatiu del Complex Ascó amb dues sessions de treball

16/11/2016

El procés participatiu que ha de definir el Complex Ascó, el futur centre lúdic i esportiu del poble, ha donat un pas més aquesta setmana amb l'organització de dues sessions de treball. La primera es va efectuar dimecres 16 de novembre amb les entitats del poble. Els assistents, distribuïts en grups, van donar la seva opinió vers el futur Complex. Així, van poder dir quins avantatges i desavantatges creuen que tindrà aquest projecte. També van poder proposar com el millorarien.

Aquest mateix procediment es va utilitzar dijous 17 de novembre. Aquest cop amb tots els participants del teixit econòmic del poble. Com ja hem mencionat, els assistents van dir els pros i els contres que veuen en l'avantprojecte que ha presentat l'equip de govern i, també, van tenir l'oportunitat de dir com el millorarien.

Totes les dades que es van obtenir durant les dues sessions de treball, així com les de la participació a través d'aquesta pàgina web, ara les estudiarà el gabinet CERES, especialitzat en aquests tipus d'actuacions, i quan tinguin el resultat en faran un informe on es reflectiran totes les opinions dels asconencs i asconenques que han participat en aquest procès.

Aquest estudi-avantprojecte presentat per l'equip de govern contempla, inicialment, un aparcament per a uns 70 vehicles, un hotel amb 30 habitacions, un auditori amb un aforament d'unes 160 localitats, un restaurant amb una cabuda per a 200 persones, 2 pistes de pàdel, un gimnàs, una sala multiusos i un spa.