L'Ajuntament d'Ascó tanca el Procés Participatiu del Complex Ascó

02/02/2017

L’Ajuntament d’Ascó ha tancat el Procés Participatiu que va engegar el mes de novembre passat a partir del qual es va donar la veu al municipi davant la pròxima construcció d’un complex lúdic i esportiu. Durant el que ha durat la consulta els ciutadans han pogut donar la seva opinió i manifestar el que millorarien de l’estudi d’intencions que havia encarregat l’equip de govern.

Des que es va iniciar el procés participatiu fins ara l’equip de govern ha estat estudiant i analitzant totes les aportacions que es van rebre, ja sigui a través de la web de l’Ajuntament i de les sessions de treball que es van fer a l’Ajuntament.

Durant la sessió de retorn, reunió a la qual es va tornar a convocar als ciutadans, es va informar dels canvis que són viables incloure en el projecte definitiu.

Així les aportacions que s’han fet i que es tindran en compte són:

  • La transformació de la zona d’spa en una piscina climatitzada apta per fer-hi natació, cursos i altres activitats aquàtiques.
  • S’encarregarà un estudi de viabilitat i de la demanda potencial per tal que ajudi a dimensionar adequadament totes les instal·lacions que finalment aculli el complex.
  • Es mantindrà el mur de pedra que envolta el complex, a excepció del de baix, ja que aquest no faria possible l’ampliació de la vorera.
  • Es reubicarà el bar-cafeteria perquè aquest sigui accessible des de l’exterior i per a totes les instal·lacions del complex.
  • Es construirà només una pista de pàdel.
  • S’habilitarà un espai lúdic per a infants.
  • Es farà molta incidència en que sigui un complex eficient i sostenible energèticament.

A partir d’ara, l’Ajuntament d’Ascó encarregarà un estudi de viabilitat i de demanda potencial del complex, un nou estudi que tingui en compte les aportacions que hem esmentat i anirà informant dels avenços del projecte.

Per llegir el document complert de la sessió de retorn cliqueu a la foto de sota: