L'Ajuntament d'Ascó col·labora amb la Justícia en el cas de presumptes irregularitats a l'entorn d'Efial Consultoría

05/07/2016

A primera hora d'ahir agents de la Guàrdia Civil van entrar a l’Ajuntament d’Ascó requerint expedients i informació tant del mateix consistori com de l’empresa pública Ascó Serveis.

Des del primer moment, tant càrrecs polítics com treballadors, van facilitar als agents tota la informació que se’ls va demanar.

L’alcalde d’Ascó, Josep Maria, Buixeda va declarar que “tots els regidors, tant de l’equip de govern com de l’oposició, hem col·laborat en tot els que se’ns ha demanat i ho seguirem fent per ajudar a la Justícia a aclarir el que sigui necessari”. Recordem que l’actual equip de govern d’Ascó està format per la FIC i ERC i en l’anterior legislatura governaven CiU i PSC.

Per la seva banda, Margarida Daura, cap de l’oposició i regidora de Convergència Democràtica, va manifestar que ella mateixa i la resta dels actuals regidors de CDC no tenien coneixement de res “ni tenim cap vinculació amb la gestió de l’anterior equip de govern”. També va explicar que espera que tot s’aclareixi.

L’escorcoll d'ahir a Ascó, que va començar cap a les 09:15h i va acabar passades les 04:30h del dimecres 6 de juliol,  forma part de la investigació que té oberta el jutjat de El Vendrell que investiga presumptes irregularitats comeses per algunes administracions públiques i l’empresa Efial Consultoría.

L’Ajuntament d’Ascó també va informar que en l’anterior legislatura dos regidors de la FIC, llavors a l’oposició, ja van denunciar presumptes irregularitats i que des del jutjat de Gandesa es van obrir diligències.