Inaugurada la 7a Fira de Nadal i la 5a Mostra del Cava

23/12/2015

La 7a Fira de Nadal i la 5a Mostra del Cava han estat el tret de sortida de les festes de Nadal a Ascó amb una gran afluència de persones que han omplert els carrers del municipi durant dissabte i diumenge. Han estat dos dies plens d'actes i activitats que han significat una oportunitat molt important per la promoció econòmica i turística d'Ascó.

La inauguració es va efectuar dissabte i va anar a càrrec del delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Pallarès i de l'alcalde d'Ascó, Josep Maria Buixeda.Durant la inauguració l'Alcalde va destacar la importància  d'aquests tipus de certàmens perquè obren Ascó a tota la comarca de la Ribera d'Ebre i a les localitats que ens envolten. També va assenyalar que la promoció d'Ascó és una prioritat per a l'equip de govern municipal.

Pel que fa a la Fira de Nadal, es van poder trobar tots tipus d'elements decoratius per aquestes festes. També es van poder veure demostracions i participar a diferents tallers que es van anar desenvolupant durant els dos dies. Diumenge, també es va presentar el llibre Cullerades de Vida de l'autora Francesca Aliern, que va estar present a l'acte. La presentació va anar a càrrec de Laura Mur.

La Mostra del Cava, per la seva banda, va comptar amb més empreses cavistes que a l'edició anterior. Enguany han estat 21 que durant tot el cap de setmana han ofert degustacions que s'han pogut acompanyar de tapes. A tot això s'ha d'afegir que els restaurants d'Ascó també han fet menús gastronòmics.