Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Ascó i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre

28/06/2016

L'alcalde d'Ascó i el president del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre en el moment de la signatura del conveni

L'Alcalde d'Ascó, Josep Maria Buixeda, i el president del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE), Joan Josep Duran, van signar el passat dimarts un conveni pel qual l'Ajuntament d'Ascó atorgarà una subvenció anual de 2.500 euros a aquesta entitat per tal de col·laborar conjuntament en la difusió, el desenvolupament i el foment dels valors culturals, científics i artístics de la comarca.

El CERE es compromet a col·laborar en el concurs de Narrativa Breu per a Joves d'Ascó designant 3 membres del jurat. També col·laborarà amb les entitats culturals d'Ascó, en presentacions de llibres, exposicions i xerrades, es compromet a que les activitats itinerants organitzades pel CERE es facin a Ascó, així com fer constar la col·laboració d'Ascó en tot el material que difonguin les activitats que organitzi a Ascó el CERE.

El conveni tindrà una vigència de quatre anys, podent-se prorrogar. L'Ajuntament d'Ascó, a banda de subvencionar aquesta entitat, també es compromet a facilitar els locals o espais on dur a terme les activitats que s'organitzin.