Consells de seguretat dels Mossos d'Esquadra per prevenir actes delictius als comerços

28/12/2016

Com cada any la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra porta a terme el dispositiu Grèvol. Aquest dispositiu està pensat per posar en marxa les accions policials concretes dirigides a prevenir la delinqüència i a garantir la seguretat ciutadana en els eixos i superfícies comercials i empresarials així com en l'oci nocturn, la mobilitat (tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats), i els espais de pública concurrència en els quals es desenvolupin activitats amb motiu de les celebracions en dies assenyalats.

Amb aquesta campanya, la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra vol assolir els següents objectius:

  • Prevenir i/o reduir els fets delictius que es produeixin en els àmbits considerats estratègics atenent les condicions específiques que es donen en aquest període.
  • Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els grans eixos de connexió.
  • Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.
  • Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.
  • Fomentar la implicació i la coordinació en matèria de seguretat amb les empreses, associacions i organismes involucrats en els objectius del programa.

La col·laboració i cooperació de tots ha de permetre que la campanya es desenvolupi amb tota normalitat i gaudiment de la ciutadania.

 Més informació i consells de seguretat:

Consells de Seguretat

Consells de Seguretat

Cartell preventiu

Cartell preventiu