Ascó tornarà a acollir enguany el Rally RAC Costa Daurada

20/06/2016

Ascó tornarà a acollir RallyRAC Catalunya-Costa Daurada que es durà a terme entre els dies 13 i 16 d'octubre vinents i que enguany arriba a la 52ena edició. 

La presentació d'aquest esdeveniemnt esportiu es va presentar divendres passat a la Diputació de Tarragona, acte al qual hi va estar present l'Alcalde d'Ascó, Josep Maria Buixeda. També hi van participar el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el president del RACC, Josep Mateu, el director de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, Xavier Espasa, així com diversos alcaldes del llocs per on passarà el Rally.

El RallyRACC Catalunya-Costa Daurada és l'únic campionat que combina asfalt i terra. ia enguany comptarà amb 21 trams cronometrats que competiran per diversos municipis del Tarragonès, la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès i la Conca de Barberà.

El 52è Rally tindrà 340,32 km de velocitat que es distribuiran en 21 trams cronometrats, 12 d'ells diferents i d'aquests, 2 de nous ja que fins ara es corrien en sentit contrari.