SEMINARIS Ribera d'Ebre Viva

29/05/2018 Lloc:Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Nou Seminari: “Gestió, Innovació i Dinamització en el punt de venda”, impulsat des del Consell Comarcal de Ribera d’Ebre en el marc projecte Ribera d’Ebre VIVA  subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport al desenvolupament local i conduit per Jordi Bacaria Martínez, economista expert en gestió, innovació i dinamització comercial i dirigit a comerciants de la Ribera d’Ebre.

El seminari de GESTIÓ, INNOVACIÓ I DINAMITZACIÓ EN EL PUNT DE VENDA, s’estructura en 4 sessions d’1,5 h, que s’imparteixen de forma presencial. El calendari s’estableix de la següent manera:

  • Seminari de gestió comercial, tindrà lloc els dies 29 de maig i 5 de juny, al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.
  • Seminari de recursos digitals, prevista pel dia 19 de setembre, a l’ajuntament de Móra la Nova.
  • Seminari de dinamització del negoci comercial, darrera sessió, programada per l’11 d’octubre, al Centre d’empreses la Ribera a Flix.

Els comerciants participants en poden inscriure a un, dos o als tres seminaris, en funció de les seves necessitats i podran optar a un assessorament personalitzat al seu negoci a càrrec de Jordi Bacaria, podent escollir qualsevol dels tres àmbits temàtics tractats al seminari ( 1. Gestió comercial, 2. Recursos digitals, 3. Dinamització del negoci). Els assessoraments tenen places limitades i  es sol·licitaran el mateix dia de la sessió teòrica del seminari.

Us trametem adjunt el fulletó informatiu del Seminari: Gestió, Innovació i Dinamització en el punt de venda i el cartell informatiu del primer seminari, al que es poden inscriure mitjançant el següent formulari d’inscripció.

 

Fulletó.

Cartell primer seminari.

Formulari d'inscripció.