Participació
Altaveu Ciutadà
Decàleg de les bones pràctiques de la Comunicació local pública
Fes Goig Ascó!

Altaveu Ciutadà

Aquest projecte és una aposta de l’Ajuntament en vistes a millorar la gestió i a treballar per un govern més obert envers la ciutadania.

Amb aquest objectiu posem a l’abast de tothom aquesta eina que permetrà que els ciutadans i les ciutadanes ens puguin fer arribar la seva opinió i la del seu entorn.

Escoltarem el que ens hagueu de dir per millorar i retrem comptes de què fem i per què ho fem.

Altaveu Ciutadà

Decàleg de les bones pràctiques de la comunicació local pública

El plenari municipal d'Ascó va aprovar el dia 20 de juny de 2014 el Decàleg de les bones pràctiques de la comunicació local pública, un document elaborat per la Universitat Autònoma de Barcelona que serveix de referència a l'hora de gestionar la informació des de l'administració local.

Decàleg de les bones pràctiques  Decàleg de les bones pràctiques de la comunicació local pública

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fes Goig Ascó!

Aplicació per a SmartPhones destinada a millorar el municipi mitjançant la participació ciutadana

 

Descripció

Aplicació destinada a millorar el municipi mitjançant la participació ciutadana. FesGoig estableix un canal de comunicació directe, fàcil i gratuït amb l'administració per informar de possibles incidències a la localitat i un tauler per informar sobre novetats del municipi. L'App fomenta la transparència de l'acció municipal i és una aposta per un govern obert, més accessible.

Problemàtiques a resoldre

Arribar a tots i totes les persones d'un municipi per informar de les accions i novetats, talls de carrers, festes majors, obres, esdeveniments, etc. i que els ciutadans puguin informar a l'ajuntament d'incidències a la via pública.

Solucions aportades

Crear una App intuïtiva, fàcil, gratuïta i segura. S'han fet servir tecnologies OAuth per a l'autenticació d'usuaris, un Rest a https per a la seguretat, un sistema propi de reducció d'imatges i un disseny modern.

Resultats

Una app escalable, intuïtiva i amb una gran acceptació per part de l'usuari, amb una intranet còmoda per a l'ajuntament i amb la possibilitat de segmentar les dades obtingudes i poder organitzar la brigada municipal. Avançar-se a possibles incidències i comunicar als habitants de millores i esdeveniments en el municipi.

 

Aplicación móvil - Fes Goig Ascó

Localización - Fes Goig Ascó

Avisos - Fes Goig Ascó

Diseño web - Fes Goig Ascó

Web responsive - Fes Goig Ascó